På jagt efter digte, poesibøger og halvbagte tanker og ideer?

Så er du landet det rigtige sted. Varmt velkommen til 🙂

På denne side har jeg samlet mine digte, poetry slams, spoken word-ting og den slags. Noget af det er så færdigt, så jeg har proppet det ned i en rigtigt bog – eller udgivet det som podcast. Du kan finde mine bøger her og min podcast hos Spotify på open.spotify.com/show/1KpqFNzLkL1Rv9ueOOnlON – eller hvor du plejer at finde sådan noget.

Noget skal ikke andet end at være her. Og andet er i den grad in the making. For eksempel er jeg ved at samle mig en buket af moderne saligprisninger, som jeg forestiller mig skal ned i en coffee table bog, når der er mange nok. Dem kan du finde her – eller på deres helt egen tumblr-side her: salige.tumblr.com

Som du måske har regnet ud, elsker jeg at skrive. Nogle gange er det terapi. Der er ting i mig selv, jeg først bliver klar over, når de har fået et udtryk. (Og meget af det, du finder her, er født fra et ret desperat sted. Det står der mere om i denne lille poesibog.)

At skrive digte er også en måde for mig at føre dagbog på. Jeg har svært ved at skrive hver dag og på faste tidspunkter. Men de små digte og refleksioner bliver min måde at fastholde de sandheds- og skønhedspletter – gudserfaringer, indimellem – jeg støder på hen ad vejen.

Og nogle gange er det ren og skær skaberglæde! Der er få ting, jeg elsker mere end at gå mig en tur. Få mig en idé, som jeg nærmest ikke synes er min egen. Så jeg er på nippet til at have det som Bono, der synger: “You break and enter my imagination. Whatever’s in there is Yours to keep.” Koge på den. Lade den gro lidt. (For det kan man godt med ideer. Også i den rækkefølge.) Og så knokle med at få noget, som består af små elektriske impulser inde mellem ørerne på mig, givet form og struktur og fysikalitet. Dele det med nogen. Eller bare sidde lidt med det. (Den glæde tror jeg, jeg har tilfælles med en sværm af store kunstnere og børnehaveunger med tusch på fingrene.)

Hvis du støder på noget herinde, du kan li’, vil det også gøre mig glad 🙂

KH/Bruno

Mere af samme slags: Andet